Основні завдання прикордонних військ

Обов’язки із забезпечення охорони державних кордонів України наша держава покладає на органи Державної прикордонної служби України. Основні завдання прикордонних військ чітко прописані у відповідному законі та не суперечать українській Конституції.

Інформація про діяльність та повноваження прикордонних військ відкрита та публічна. За бажанням такі відомості можна знайти у всесвітній павутині й друкованих періодичних виданнях, на чисельних стендах в приміщеннях державних прикордонних служб та органів.

Ми хочемо нагадати вам тези про основні завдання прикордонних військ, які час від часу стають темами оформлення наших тематичних інформаційних стендів.

Отже, закон чітко визначає список основних завдань прикордонних військ, він складається з таких пунктів:
 — здійснення заходів, які гарантують непорушність державного кордону;
 — відсіч вторгненням озброєних ворожих угрупувань;
 — блокування спроб незаконного перетину кордону;
 — контроль та нагляд за усіма ділянками прикордонних рубежів;
 — ефективна взаємодія з силовими та спеціальними структурами та органами державної влади;
 — робота з правопорушниками;
 — забезпечення іміджу України, як правової держави, що дотримується усіх міжнародних зобов’язань.

Одним з повноважень, яким наділені військовослужбовці ДПСУ, є повноваження тимчасово обмежувати права цивільного населення. Перелік ситуацій, в яких діють такі обмеження, правове підґрунтя дій прикордонників — така інформація має бути у вільному доступі на КПП прикордонних загонів. Інформаційні стенди — найкращий майданчик для налагодження комунікаційних зв’язків прикордонників й громадян та розміщення такої та іншої важливої публічної інформації.

Прикордонник – почесна професія. А Державна прикордонна служба України — єдиний злагоджений механізм, для ефективної роботи якого важливий кожен його структурний «гвинтик». Повноцінне інформаційне забезпечення — один з чинників, який допомагає військовослужбовцям чітко та злагоджено реалізовувати основні завдання прикордонних військ та щодня виконувати безліч рутинних обов’язків та справ. Стенди, таблички, вказівники, вуличні знаки та інформаційні щити — одні з засобів, які є складовими інформаційного сектору забезпечення життєдіяльності кожного службового колективу. Пластикові інформаційні дошки можуть й проінформувати про основні завдання прикордонних військ, й посприяти ефективній щоденній реалізації цих завдань.

На нашому сайті представлені усі можливі різновиди пластикових носіїв інформації. Звертайтесь, будемо раді допомогти здійснити правильний вибір та купити недорогі якісні стенди для різних цільових потреб.

Market Stend
Коментарів немає
Категорії:
Статті
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку