Стенд «Права та обов’язки учнів»

Виховання дітей в сучасній українській школі має на меті формування у школярів 11 компетенцій, однією з яких є громадсько-суспільна поінформованість. Діти змалечку повинні усвідомлювати ідеї справедливості й демократії та розуміти, які права держава гарантує маленьким та дорослим членам суспільства та які обов’язки мають виконувати добропорядні громадяни.

Права та обов’язки дітей — одна з перших важливих тем, з засвоєння основних тез якої діти стартують у світ правових знань. Оформлення шкільних приміщень відповідними інформаційними пластиковими дошками — одна з умов успішного засвоєння матеріалу школярами різних вікових груп. Дизайн правових куточків для початкових класів повинен мати суттєві відмінності від дизайну адресованих старшокласникам інформаційних правових майданчиків. Важливо вибрати гармонійне співвідношення текстової та ілюстративної складової для різної вікової аудиторії.

Ми займаємося виготовленням стендів різних вікових та цільових призначень. Інформаційно-правові стенди (правила поведінки здобувачів освіти) — важливий сектор в каталозі наших наочних засобів для навчальних закладів України. Ми ілюструємо та роз’яснюємо права дитини та її обов’язки як на об’ємних стендових композиціях, де в одному інформаційному полі відтворено динаміку життя школи та зібрано нормативно-правову базу, що регламентує діяльність усіх ланок освітньої галузі, так і на компактних пластикових носіях. Стенд можна розмістити в класі, вестибюлі, коридорах школи — всюди, де перший правовий куточок учня гармонійно доповнить інтер’єр приміщення та привертатиме увагу цільової аудиторії. Кожен наш куточок інформації, незалежно від розмірів, має високі якісні, естетичні та функціональні характеристики.

Виготовлення стендів «Права та обов’язки учнів» — процес, який розпочинається з друку на самоклеючій плівці, яка потім наноситься на високоякісну пластикову основу. В комплектації замовлення є кріплення для стенда, тож вам не доведеться тратити зайвих зусиль, щоб розмістити пластикову інформаційну дошку на стіні приміщення.

Якщо з якихось причин ви маєте потребу в зміні шрифту, кольору чи інших компонентів оформлення плакатів, звертайтесь до наших фахівців — внесення правок в незатверджений макет виробу ми робимо безкоштовно. Тож ви завжди маєте можливість купити на нашому сайті якісні недорогі інформаційні куточки з переліком прав та обов’язків учнів, які гармонійно доповнять ваш шкільний інтер’єр та відповідатимуть дизайнерським стандартам вашого навчального закладу.

Market Stend
Коментарів немає
Категорії:
Статті
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку