Комплекти стендів для кабінету хімії

Для високої мотивації учнів до навчання бажано, щоб освітній простір навчальних кабінетів відповідав тематичній   атмосфері  того предмету, який вивчається.  Оформлення кабінету хімії  стендами, банерами , декором стін, наліпками — важливий етап у створенні освітнього простору, який буде мотивувати учнів вивчати хімію.

На нашому сайті «Стенд-маркет» ви знайдете широкий асортимент стендів, банерів, декору стін, наліпок за допомогою яких ви зможете змістовно та креативно оформити кабінет хімії.  Комплекти стендів допоможуть учням якісно засвоїти  теми  курсу, а такі стенди, як таблиця  Мендєлєєва, таблиця розчинності, правила техніки безпеки  необхідні будуть на кожному уроці. Ми виготуємо для вас стенди, комплекти стендів з хімічними таблицями, формулами, законами, термінами, висловлюваннями науковців про хімію, правилами техніки  безпеки.  Такі плакати є дієвими помічниками вчителя на уроках та шпаргалкою для учнів при написанні контрольних робіт та підготовці до ЗНО.

Ми виготуємо для вас інформаційні дошки, які виготовляються  з європейського пластику або надрукуються на банерній основі з різноманітною тематикою, наприклад:

  • Стенди з техніки безпеки  для кабінету хімії;
  • Стенди з портретами хіміків;
  • Таблиці розчинності елементів, радіоактивності металів, валентності елементів тощо;
  • Стенди з формулами, що описують хімічні процеси;
  • Таблиці з алгоритмами  розв’язування  практичних задач;
  • Стенди в кабінет хімії для змінної інформації з кишеньками  або пробковим покриттям.

Доповнити та змістовно об’єднати стенди в кабінеті можно за допомогою мотиваційних цитат вчених – хіміків та яскравих малюнків.  Така атмосфера буде мотивувати та надихати учнів вивчати хімію.

Таблиці розчинності металів, портрети видатних хіміків, ряд активності металів та інші довідково-інформаційні стенди для кабінету хімії   можуть входити до комплектів стендів, а можемо виготувати, як окремі одиниці. Всі плакати розробляються з урахуванням методичних рекомендацій до проведення навчальних та практичних занять та відповідають освітнім програмам.  

Ваші задуми та фантазії – плюс мистецтво наших дизайнерів, і ваш кабінет зі  стендовими композиціями буде  навчати, розвивати та мотивувати. Дизайн стендів безкоштовна послуга.  Яскрава   кольорова гама стендів та   плакатів,  різнобарвні малюнки зроблять ваш кабінет креативним та сучасним, а вивчення хімії – цікавим.

Раді кожному вашому замовлення, обирайте нашу компанію «Стенд –маркет»  тому, що ми розвиваємось та постійно оновлюємо асортимент, виготовляємо стенди із якісного пластику. Ваше замовлення виконаємо вчасно і відправимо за вказаною вами адресою.

Будемо раді вашим дзвінкам та замовленням.

Market Stend
Коментарів немає
Категорії:
Статті
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку