Стенди з пожежної безпеки за ціною від виробника

Стенд з пожежної безпеки – це спеціальний тип інформаційних стендів, який використовується для демонстрації матеріалів з безпеки у текстовій та графічній формі. На ньому розміщуються спеціальні інструкції і розпорядження, плани евакуації з будівель і приміщень, агітація і пропаганда, порядок обліку протипожежних засобів на підприємстві або в організації та ін. Вони розміщуються в закладах освіти та інформують про правила та норми поведінки в разі настання надзвичайних ситуацій. Використання стендів передбачено Правилами пожежної безпеки України.

В закладах загальної середньої освіти стенди повинні містити об’ємну інформацію з великим змістом тексту, таблиць, статистичних даних.

Рекомендація по вмісту стенду для школи включають в себе:

– перелік основних причин виникнення вогнищ загоряння;

– телефони екстрених служб;

– правила поведінки під час пожежі;

– знаки пожежної безпеки;

– основні причини, які можуть привести до людських жертв;

– правила безпеки при використанні електроприладів та обладнання;

– схеми розташування евакуаційних виходів з будівлі;

– рекомендації, що слід робити, якщо покинути палаючу будівлю неможливо.

Куточок в будівлі школи зазвичай встановлюється біля їдальні, роздягальні або актової зали, так як в цих місцях його можуть побачити максимальна кількість учнів. У початкових класах його доцільно повісити в навчальній кімнаті біля дошки. Правильно оформлений і розміщений в добре видимому місці протипожежний куточок допомагає запобігти виникнення екстрених ситуацій, мінімізувати можливий збиток майну і здоров’ю працівників і, зрештою, врятувати людські життя

Market Stend
Коментарів немає
Категорії:
Статті
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку