Оформлення класів безпеки

Стенд безпеки для укриттів в освітніх закладах. Схема евакуації.

Існує багато чинників, які визначають готовність закладу освіти до роботи в умовах збройного конфлікту. Інформаційна складова — важливе питання організації безпечного освітнього простору, й дуже важливо оснастити школи засобами інформування про алгоритм дій під час виникнення загрозливих обставин та розмітити шляхи евакуації до укриття.   

Місце входу до сховища ідентифікується табличкою «Місце для укриття» з даними про власника приміщення та контактами відповідальної за сховище особи й точкою зберігання ключів.

Всередині приміщення бажано розмістити стенд з  правилами  безпечної поведінки в укриттях. В реаліях сучасного життя існує дуже багато тем та нюансів, які діти мають вивчити як таблицю множення — саме вони повинні лягти в смислову основу оформлення таких пластикових дощок.   

Для інформаційного наповнення класів безпеки, укриттів, закладів освіти  наша  компанія «Стенд-Маркет» пропонує широкий асортимент стендів, наліпок, плакатів, банерів, стендів з прозорими кишеньками та пробковим покриттям для змінної інформації, які допоможуть   педагогам  навчити дітей правилами поводження з вибухонебезпечними предметами, правилам протипожежної безпеки, правилам кібернебезпеки та психологічного захисту.

Для   організації  ефективної профілактичної роботи в закладах освіти ми пропонуємо  для вас стенди та комплекти стендів за напрямками:

  • Правила пожежної безпеки та безпеки на дорогах.
  • правила поведінки в сховищі;
  • схема евакуації з приміщення;
  • список тих технічних засобів та інвентарю, які мають бути в сховищі
  • Правила мінної безпеки;
  • Цивільний захист;
  • Алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних стуацій;
  • Надання домедичної допомоги;
  • Формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій;
  • Психологічна допомога під час війни;
  • правила надання першої медичної допомоги;
  • Як захиститися від дезінформації.

Варто заздалегідь потурбуватися про те, щоб важлива інформація про алгоритм дій під час повітряної тривоги, схеми евакуації колективу, зокрема, й альтернативні, постійно знаходилися в зоні уваги школярів.

Схема організації управління та взаємодії відповідальних за безпеку осіб передбачає створення протоколів безпеки для дітей різних вікових груп. Такі набори правил та алгоритмів дій під час виникнення різних варіантів загроз допоможуть проводити щоденні безпекові інструктажі та в різних формах (ігровій, навчальній) доносити до свідомості дітей важливу життєзберігаючу інформацію.

На нашому сайті завжди в наявності куточки безпеки для усіх вікових груп населення. Тому тут ви завжди можете купити якісні недорогі стенди безпеки для укриттів та класів безпеки в  освітніх закладах, таблички та наліпки для позначення шляхів та схем евакуації, плакати, які допоможуть створити ефективну схему організації управління та взаємодії в навчальному колективі.

Якщо на нашому сайті ви не знайшли стендів, які б відповідали вашим запитам, ми завжди  розробимо для вас  набір стендів  за вашим змістовим наповненням, кольоровою гамою та формою, які підходять під ваш декор.  Дизайн виробів безкоштовна послуга.

Широкий асортимент готових шаблонів таких виробів та можливість зробити індивідуальне замовлення допоможуть знайти універсальне рішення в питанні створення безпечного інформаційного середовища у вашому освітньому закладі.  Чекаємо на ваші замовлення. Будемо раді з вами працювати.

Market Stend
Коментарів немає
Категорії:
Статті
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку