Вказівники, стенди інформаційні для парків, дитячих атракціонів, зон відпочинку

В кожному місті, містечку чи селищі України є місця, призначені для відпочинку людей. Як і будь-які громадські місця, такі зони відпочинку потребують наявності інформаційних майданчиків,  вказівників, табличок, які допоможуть зорієнтуватися на місцевості, розкажуть про місцеві пам’ятки історії та культури, ознайомлять з правилами поведінки, які діють на даній території.

Вказівники, інформаційні стенди для парків, дитячих атракціонів та зон відпочинку  дозволять покращити навігаційні та безпекові характеристики місць масового відпочинку громадян. Фахівці нашої компанії допоможуть впорядкувати ваш парк, зоопарк, дитячі майданчики,   атракціони  різноманітнітними  вивісками, табличками, інформаційними стендами, вказівниками. Ці  вироби ми виготовляємо із пластику, композиту, банерного полотна.

Наша компанія виготовляє вказівники, інформаційні стенди, карти парків із високоякісного пластику  німецького виробництва  товщиною 3мм або   4мм.  Таблички  чи  знаки  покриваються  плівкою, на яку наноситься зображення.  І пластик, і плівка призначенні для зовнішнього застосування в рекламі. Такі  навігаційні  вироби стійкі до атмосферного впливу, мають привабливий зовнішній вигляд і будуть довго радувати відпочиваючих.

Ми пропонуємо нашим клієнтам також   заборонні таблички, таблички із правилами поводження, інформаційні стенди з алюмінієвого композиту. Алюмінієвий композит – це дуже міцний матеріал, не схильний до корозії, не деформується. Він покривається повнокольоровим друком на плівці аракал. Для якіснішого захисту таблички покриваються антивандальною плівкою.

Вивіски,  попереджувальн та інформаційні  плакати ми виготовляємо  також  із банерного полотна. Банер – найпростіший і найдоступніший рекламний носій. Його використовують в якості вивісок на стінах, при виготовленні, виставкових панно і рекламних прикрас, рекламних щитів, банерів на тротуарах. Ми виготуємо рекламні вироби з банерного полотна  в рамі з металевої труби або з втулками (кільцями), які зручно прикріплювати до будь-яких поверхонь.

Банерне полотно не схильне  до корозії і стійке до несприятливого впливу навколишнього середовища.  На це полотно  наноситься  текст або зображенням, методом широкоформатного друку. Банери  використовуються як всередині, так і поза приміщень – для оформлення інтер’єрів і фасадів будівель.

Вказівники й стенди для парків, дитячих атракціонів та зон відпочинку відносяться до інформаційних вуличних стендів. При професійному підході до виготовлення таких моделей вони гармонійно вписуються в місцеві пейзажі та на відмінно справляються з покладеними на них функціями.

Темами оформлення інформаційних майданчиків  можуть бути:

  •  інформація про відповідальних осіб, які опікуються зоною відпочинку;
  •  правила поведінки, норми техніки безпеки та правила користування атракціонами;
  • Карти  флори та фауни парків та лісопарків;
  • таблички для підпису дерев (пластик або композит прикріплюється вірювочкою, щоб не пошкодити дерево);
  •  плани парків та туристичні маршрути;
  •  рекламні матеріали;
  • правила користування атракціонами;
  •  контактні дані органів контролю за якістю послуг та дотриманням техніки безпеки.

Вказівники та інформаційні стенди для парків, атракціонів, зон відпочинку можуть бути виготовлені в кількох варіантах оформлення. Це настінні інформаційні дошки, мобільні стенди для установки без закопування та такі інформаційні об’єкти, які встановлюються в ґрунт або бетонуються. Кожне з цих джерел інформації має хороші антивандальні та експлуатаційні характеристики та може бути обладнане козирком для захисту від опадів.

На нашому сайті ви можете ознайомитися з широким асортиментом вказівників та стендів інформаційних для парків, дитячих атракціонів, зон відпочинку. Ціни  залежать від розміру та матеріалу виготовлення. Не знайшли стенд, що відповідає вашим запитам — створимо стенд спеціально для вас. Дизайн та розробка виробу безкоштовна послуга

Market Stend
Коментарів немає
Категорії:
Статті
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку