Стенди для військових частин та закладів освіти

В історії  України є багато періодів, коли її славним синам та дочкам доводилося ставати на захист своєї країни. І сьогодні, в умовах широкомаштабного вторгнення  держави агресора на нашу територію, боротьба за незалежність набуває особливого значення.

Жоден з нас не думав, що ми будемо жити в період військових дій, а кожен новий  день  ставатиме  сторінкою боротьби українського народу за право вільно жити на своїй землі.  Ми вдячні нашим воїнам, волонтерам,  всім, хто допомагає Україні, хто розбудовує Україну й щодня наближає день нашої перемоги.  Працювати задля перемоги та пам’ятати про те, якою ціною дістається українська незалежність — священний обов’язок кожного українця.   Наша компанія «Стенд-маркет»   пропонує для закладів освіти, військових підрозділів широкий вибір стендів, комплектів стендів з патріотичного виховання,  наглядність у вигляді стендів, банерів,  які допоможуть командирам, викладачам навчати азам військової справи,  знайомити  з  історією розвитку  країни, її символами та її героями.

Для підприємств,  громадських організацій, шкіл та місцевих територіальних осередків ми пропонуємо історичні плакати, стенди про сучасну армію та її героїв, комплекти стендів про  український спротив військовій агресії росіян.  Такі наочні засоби впливають на патріотичні почуття та національну свідомість громадян.  «Захисти свою країну!» — основна ідея багатьох інформаційних бюлетенів.  

Етапи розвитку українського війська, історії міст-героїв, бойові шляхи військових підрозділів та героїчних захисників України — таким контентом наповнюються інформаційні дошки  закладів освіти, військових частин, військоматів.  Присяга та бойовий прапор військової частини, що героїчно тримає оборону десь під Бахмутом, Мар’їнкою, Авдіївкою чи поблизу Херсона — нині це символи незламності українського народу, символи гордості та вдячності тим, хто боронить нашу країну, нашу свободу та незалежність.

На нашому сайті  stend market. com ви знайдете багато прикладів оформлення стендів з присягою та стандартами військових частин, стендами з оформлення шкільних їдалень,  прикладами військових тренувань. Кожен такий плакат для військових чи куточок військовозобов’язаних поєднує в собі різносторонні відомості. Це й військова служба за  контрактом, витяги з законодавства України про Збройні сили України,  актуальна та оперативна інформація.

Ми  працюємо для вас, дякуємо вам і пишаємось вами.

Market Stend
Коментарів немає
Категорії:
Статті
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку