Як краще оформити кабінет іноземної мови?

На стіні розміщується матеріал, який регулярно використовується на уроках: іноземна абеткакарти країнмова яких вивчається, над класною дошкою розташовуються відомі вислови, картинки, що являють собою різні ситуації спілкування, розмовні формули.

Справа і зліва від дошки можна розмістити таблиці читання голосних у різних типах складів, неправильних дієслів, стенд «Today at the Lesson», на якому містяться ключові слова і мовні зразки до уроку, типи завдань. На одній з бокових стін можна розмістити стенди «Learn to Study», де учням допоможуть поради – рекомендації для самостійної роботи над мовою. Бажано мати стенди в кабінеті, де представлені кращі зразки робіт учнів, їхні проектні роботи.

На задній стінці кабінету розміщують країнознавчий матеріал: портрети відомих письменників письменників, поетів, митців англомовних країн. Бажано надати короткі відомості про їхні роботи і внесок у світову скарбницю. Тут можна повісити мапу світу, де виділити всі країни, в яких англійська мова є державною з написом «The English Language in the World». Тут можна розмістити невеликі стенди «The USA», «Great Britain», «Canada», «Australia and New Zealand» з короткою інформацією по кожній країні. Компанія Stendmarket допоможе Вам у створенні невеличкого «закордону» у Вашій школі.

Стенди в кабінет англійської мови можна обрати з каталогу на сайті, або, якщо Ви бажаєте, отримати індивідуальну розробку, наші спеціалісти допоможуть Вам в цьому. Всі ваші проєкти щодо оформленню кабінету ми виготуємо якісно та швидко.

Для замовлення стендів або їх композицій, телефонуйте нашим консультантам. Ми завжди раді вам!

Market Stend
Коментарів немає
Категорії:
Статті
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку