Купити стенди в кабінет математики

Математика – один із складних для сприйняття учнями предмет і є базовим для вивчення фізики, хімії, географії, біології.  Тому, щоб мотивувати учнів вивчати цей важливий предмет, вчителю необхідно створити якісні умови для сприйняття та засвоєння матеріалу.  Щоб розв’язувати задачі та приклади, учням необхідно  запам’ятати  велику кількість формул, правил,  графіків і добре, якщо в класі  на стендах діти знайдуть потрібний  матеріал. 

   На допомогу учням та педагогам наша КОМПАНІЯ  пропонує наглядність у вигляді стендів та таблиць з математики,   алгебри та геометрії,   які містять необхідну інформацію для  запам’ятовування та успішного розв’язування задач: властивості логарифмів, формули з математики,  таблиця степенів, таблиця квадратів натуральних чисел, таблиця Піфагора, основні формули тригонометрії, склад числа,  таблиця простих чисел, формули інтегрування, формули скороченого множення,  фігури в просторі,  рівняння, формули для обчислення  площі і об’єму геометричних фігур, формули з тригонометрії, портрети математиків, пластикові стенди-стрічки з цитатами вчених про математику,  властивості логарифмів,  рівнянь, нерівностей,  дії з дробами; тіла обертання, властивості арифметичних коренів, формули диференціювання, графіки найпростіших функцій, тригонометричні формули, властивості степенів, площі фігур та інші),  які будуть знайомити учнів з  цікавим та захоплюючим світом математичних вимірювань і обчислень та сприятимуть кращому засвоєнню  матеріалу.

  Стенди, таблиці,  банери для кабінету  математики – чудовий інструмент перетворення звичайного шкільного класу в  розвивальне середовище, яке допоможе дітям якісно засвоїти матеріал,  тому що без математичних обчислень якісно вивчити предмети природничого циклу неможливо.

   Наявність  в кабінеті стендів допомагає дітям швидше запам’ятати велику кількість складних формул,  впевненіше відчувати себе під час роботи на уроці та на контрольній роботі.

Ви можете придбати стенд з математики у  нас  в компанії за такою тематикою:

Планіметрія та стереометрія,

Співвідношення між сторонами та кутами,

Портрети видатних математиків,

Математична скарбничка,

Рівняння,

Степені та корені,

Логарифми та їх властивості,

Формули скороченого множення,

Рівнобедрений та рівносторонній трикутники,

Площі поверхонь та об’єми,

Радіуси вписаних і описаних окружностей,

Таблиця квадратів натуральних чисел,

Кульовий сектор та зріз,

Стародавні міри довжини та маси,

Значення тригонометричних функцій деяких кутів,

Міри довжини і маси,

Тригонометричне коло.

Стенди з математики – найкращий помічник у підготовці до ЗНО.

 Завдяки візуальній пам’яті людина набагато швидше запам’ятовує  інформацію, ніж коли отримує її в усному вигляді. Цікаві малюнки та яскраві кольори на стендах сприятимуть кращому засвоєнню матеріалу та допоможуть повторити матеріал перед ЗНО.

 Сучасне оформлення кабінету математики передбачає поєднання композиції стендів з декором стін. На фрезерному обладнанні ми можемо вирізати графіки тригонометричних функцій, цитати про  математику, геометричні фігури, які  гармонійно впишуться в інтер’єр і будуть мотивувати учнів якісно вчити математику.

 Оформити кабінет математики стендами нашого виробництва недорого і просто. До того ж ми гарантуємо оперативне виконання замовлень і доставку по всій Україні.

       Контактуйте з нашими менеджерами та дизайнерами   і вони розроблять для вас стенд, який буде відповідати всім вашим побажанням.  Стенди виготовляються  з якісного  пластику  ПВХ 4 мм, або на банерному полотні,   кріплення для  стендів в комплекті.

     Чекаємо на ваші дзвінки та замовлення.

Market Stend
Коментарів немає
Категорії:
Статті
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку